Wie zijn wij?

Veiliger Varen is een onderdeel van SaRo training. Bij SaRo training staat het plezier, samen met de veiligheid en het vertrouwen in het varen voorop. Ons doel is om iedere watersporter, huurder, opstapper of eigenaar van een schip met een vertrouwd en veilig gevoel het water op te laten gaan. Dit doen wij met onze instructeurs met veel plezier en kundigheid. 

De instructeurs hebben veelal jarenlange ervaring met varen en het lesgeven daarin. Sommigen zijn beroeps schippers (geweest), terwijl anderen op wedstrijd niveau zich bezig houden met varen. Dit geeft ook aan dat wij, zodra we een training verzorgen, goed kijken naar wat u, de klant, graag wil leren. De training wordt op uw wensen en basiskennis afgestemd. 

Onze instructeurs

Veiliger Varen heeft een enthousiast team van instructeurs, dat de trainingen verzorgt. Hieronder vindt u enkele van onze teamleden.

Sandrine

Jort

Benjamin

Hans

Frans

Roel

Han

Jan

Jesse

Betty

Thomas

Instructeur worden

Lijkt het je ook leuk om mensen te helpen veiliger en met meer vertrouwen te laten varen?

Wij zijn constant op zoek naar gedreven instructeurs, werkzaam door het hele land. Voor de verschillende disciplines en voor de verschillende locaties.

Lijkt het je wat? Neem contact op met Veiliger Varen voor meer informatie.

 

De klanten waar we mee samen werken

Hieronder vindt u een overzicht van de klanten waar SaRo training en Veiliger Varen vaartrainingen aanbiedt. Heeft u een schip elders gehuurd, geen probleem! U kunt gewoon uw vaartraining bij ons reserveren. 

Een greep uit onze winkel