Heeft u een boot (gehuurd), maar heeft u niet voldoende vertrouwen om veilig te gaan varen?

We kunnen samen kijken wat voor u de beste manier is om VEILIGER  te leren varen. Het kan in open boten, zeiljachten of motorjachten, met uw eigen boot of met een gehuurde boot. U kunt alleen of met een kleine groep les krijgen. De huur van een boot is niet bij de prijs inbegrepen, maar dit kunnen wij uiteraard wel voor u regelen.

Vaartraining 2 uur

U gaat samen met een instructeur 2 uur varen op uw (gehuurde) schip. Op basis van uw wensen en kennis wordt de training samengesteld.

€ 120,00


Vaartraining 3 uur

U gaat samen met een instructeur 3 uur varen op uw (gehuurde) schip. Op basis van uw wensen en kennis wordt de training samengesteld.

€ 170,00


Vaartraining 7 uur

U gaat samen met een instructeur 7 uur varen op uw (gehuurde) schip. Op basis van uw wensen en kennis wordt de training samengesteld.

€ 300,00


Heeft u zin om te gaan varen? En zoekt u hier een schipper voor?

Wilt u onder begeleiding van een schipper rondgevaren worden op uw (gehuurde) schip?
Ook hiervoor kunt u bij VeiligerVaren terecht. Onze schippers nemen u graag mee het water op en varen zij u en uw gezelschap rond.

schipper 1 dagdeel

De schipper vaart u een dagdeel rond. In overleg met u wordt de route bepaald.

€ 150,00

Schipper 1 dag

De schipper vaart u een dag rond.
In overleg met u wordt de route bepaald.

€ 250,00

Kunt u binnen uw vereniging of zeilschool hulp  gebruiken bij het organiseren van de  
instructeursopleiding?

Heeft u nog geen instructeursopleiding ‘op de plank’ liggen, maar wilt u wel graag uw eigen instructeurs opleiden? Hiermee kunnen wij u helpen. Samen kunnen we een gedegen opleidingstraject in elkaar zetten en kunnen we helpen bij de uitvoering hiervan.

Ondersteuning opleidingstraject

Wij kunnen u, door onze jarenlange ervaring met het opzetten en uitvoeren van opleidingstrajecten, hierbij ondersteunen.

€ 50,00 per uur


Afnemen praktijk 
en theorie examens

Het afnemen van de praktijk- en theorie examens van het CWO kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn in het bezit van de juiste papieren hiervoor.

€ 20,00 per kandidaat


Geven van zeilles op locatie


Komt u instructeurs te kort voor de lessen op uw locatie? Wij kunnen intructeurs voor de verschillende disciplines inzetten.

€50,00 per uur


Een greep uit onze winkel