Zeilen is onze passie

We brengen onze passie graag over. Daarom zijn onze zeillessen een combinatie van leren én plezier hebben voor alle leeftijden en niveaus. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij onze lessen voorop, maar het plezier in het varen verliezen we zeker niet uit het oog.

In Sneek werken wij samen met Polboten, op het watersportgebonden industrieterrein ‘t Ges. Vanaf ‘t Ges vaar je het Sneekermeer op en kun je alle kanten op varen.

Kies voor een privé zeilles of groepzeilles in Sneek met je partner, gezin, vrienden, vriendinnen of natuurlijk voor je kinderen!

Voor kinderen organiseren we speciale kindermiddagen. We gaan dan 4 woensdagen ‘s middags het water op. Tijdens deze middagen leren de kinderen de basisvaardigheden van het zeilen, samen met leeftijdgenootjes.

Uiteraard kunt u ook voor uw kinderen aparte dagdelen zeillessen boeken. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met u.  

dagdeel Zeilles 

U krijgt een dagdeel (3 uur) zeilles met maximaal 3 andere opvarenden. De prijs is per boot.

€ 150,00

dag Zeilles 

U krijgt een dag, van 9:30 tot 16:30 uur zeilles met maximaal met 3 andere opvarenden. De prijs is per boot.

€ 250,00

Zeilles  voor kinderen

Samen met maximaal 3 andere kinderen krijgt uw kind 4 middagen zeilles op het eigen niveau. 

€ 150,00

Wat houden de zeillessen in?

Plezier maken, leren zeilen en de vrijheid van het water voelen. 

Privé zeilles of groepsles?

Alleen of met je gezin of vrienden samen krijg je een hele of halve dag les in een valk vanuit Sneek. Je gaat dan met maximaal 3 andere opvarenden het water op.

De prijs van de les wordt verdeeld over de deelnemers. 


Op welke datum kan mijn kind zeilles krijgen?

De zeillessen voor kinderen kunnen elke dag plaats vinden. Kinderen kunnen samen met maximaal 3 andere kinderen een groepje vormen en les krijgen van onze enthousiaste instructeur. Kinderen mogen ook samen met hun ouders zeilles volgen.

Wat zit inbegrepen in de prijs?

Bij iedere zeilles zijn de zwemvesten, brandstof voor de hulpmotor, boothuur en instructeur inbegrepen. Bij de zeilles voor kinderen wordt spelenderwijs les gegeven, met wat lekkers te drinken erbij. Bij de zeilles volwassenen hebben we koffie en/of thee mee. 

Wat moet ik kunnen?

Meedoen aan een zeilles is voor iedereen geschikt. We verwachten wel dat je in het bezit bent van een zwemdiploma en minimaal 6 jaar oud bent.